Skip to content

Szent Efrém Diákmagazin

45. kiadás – 2025. május 29.

Menu
  • Címlap
  • Podcast
  • Ajánló
  • Jegyzet
  • Líra
  • Fotó
  • Alkotás
  • Tanbuborék
  • Kedvenc
  • Kukta
  • Mix
Menu

Nyirán Sára: Így készül a házi sportszelet

Posted on by

A darált kekszet a kakaóporral összekeverjük. Egy másik edényben a vajat, a tejet és a cukrot addig melegítjük, amíg a vaj és a cukor el nem olvad. Ezután hozzáöntjük a kekszmorzsához, és addig kavarjuk, amíg egy masszát kapunk, amit egy tálba belelapítunk. A tetejére készíthetünk csokimázat (én is készítettem), és színes cukorkákkal is díszíthetjük. Jó étvágyat!

Hozzávalók:

  • 50 dkg darált keksz
  • 4 evőkanál kakaópor
  • 25 dkg margarin
  • 20 dkg kristálycukor
  • 2 dl tej
IMG_4559
IMG_4595
IMG_4579
IMG_4599
IMG_4565
IMG_4586
IMG_4601
IMG_4614
IMG_4630
IMG_4619
IMG_4624
IMG_4636

Kövess bennünket!

Kövess bennünket! Instagram